De Skadliga Effekterna Av Asbest På Hälsa

Skadliga Effekterna

Sjukdom hjärt arytmi, eller till och med död - som hotar människor, som alltför ofta tar energi drycker. Försvinnandet av tumören upptäcks ofta av kirurger vid operation för att ta bort tumören, som Elizabeth Jernigan. Sådana fall är utsatta, mer ofta, onkologer och urologer som deltar i behandlingen av testikelcancer. Detta är en cancer som är sjuk, den legendariske Amerikanske cyklisten lance Armstrong, det är väldigt lätt wyleczalny.
Effekten av behandling uppgår till 90%. Det händer att efter upptäckten av tumören, och innan applicering av behandling, under operationen, visar det sig att cancern var bara ett ärr och försvann 95%. av tumören. Detta är dock ofta inte fallet.


Professor Jonathan Epstein, en patolog, urolog och onkolog från Johns Hopkins University, hävdar att testikelcancer är undantag och de flesta andra typer av cancer som inte försvinner spontant. Men det kanske inte är ett så sällsynt fenomen som det verkar.

Röka nikotin också påverkar mag-tarmkanalen. Kan orsaka magsår eller bråck på tarmen. Dessutom leder till en minskning i bentäthet, vilket i sin tur orsakar benskörhet. Detta beror på att tillsammans med rök som kommer i vår kropp kadmium, vilket orsakar en ökad utsöndring av kalcium via urinen och sänkt D-vitamin produktionen i kroppen. Bland konsekvenserna av Rökning, finner vi också sjukdomar som påverkar synen. Här är det nödvändigt att fördela en grå starr (katarakt), som i sin extrema form kan leda till blindhet, samt en överdriven lacrimation, konjunktivit, och ögon irritation som orsakas av rök.

Verkningsmekanismen för Nsaid bygger på att dämpa effekten av ett enzym som kallas cyklooxygenas (COX), som omvandlar fettsyror (särskilt arakidonsyra), prostaglandiner och leukotriener. COX finns i kroppen, liksom isoenzymes Cox-1 och COX-2. COX-2 ansvarar för produktionen av proinflammatoriska prostaglandiner, därför Nsaid minska ledinflammation och ömhet. COX-1, som i sin tur är ansvarig för produktionen av inflammatoriska prostaglandiner i epitelet i magen, endotelet av artärer.

Vid diabetes typ 1 bukspottskörteln slutar producera insulin. Ett hormon som gör att cellerna i vår kropp kan extrahera glukos. Detta socker är den viktigaste "bränsle". När det inte finns tillräckligt med insulin, glukos i blodet är farligt växande, gradvis skadar många organ och leder till för tidig död. Men på samma gång, enligt hypotesen av Dr. Sharona Moalema - "przecukrzona" blod skyddar våra vävnader från exponering för låga temperaturer. En sådan mekanism skulle kunna hjälpa människor att överleva i ett kallt klimat som inträffade 12 tusen. år sedan i Norra Europa. Idag från kylan skydda oss kläder och uppvärmning av hus. Medan typ 1-diabetes förekommer främst hos människor av nordeuropeisk härkomst. Även under sjukdom är associerad med temperaturen. Läkarna ofta diagnostisera det på vintern, då också svårare att bemästra hoppa glukos i patienter.

Katt astma är att diagnosen baseras på ägaren som beskrivs symtom (hosta, svår andnöd spontant passerar eller förekommer med jämna mellanrum). Dessutom kör alltid röntgen av bröst och utvärdera reaktionen på katten för att behandling med steroider (injektion eller peroral behandling). Foto av bröstet kan visa inflammation i luftrören. Kombinationen av den karaktäristiska förändringar i rentgenogramie, svar på steroider behandling och kliniska symtom oftast bekräfta diagnosen astma.